Om oss

Fagtrykk er et trykkeri og en produksjonsbedrift med avdeling i Trondheim, Steinkjer og Namsos. Vi har et bredt spekter av produkter innenfor digitaltrykk, offset-trykk og storformat. Blant våre spesialiteter finner du også foliepreg og reliefftrykk. Dette er kvaliteter og effekter vi er alene om i Trøndelag å levere. Ta gjerne en titt på våre referanser for et nærmere innblikk.

Fokus på gode løsninger, høy kvalitet og leveringsdyktighet er viktig for oss. En moderne maskinpark kombinert med teknisk og faglig kompetanse, skaper gode forutsetninger for deg som kunde, og for oss som jobber her.

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

 

Trykt i norge

Trykt i Norge er et kvalitetsstempel utviklet av Grafisk Bransjeforening for sine medlemmer. Fagtrykk AS er stolt medlem og kan derfor bruke dette merket i sine trykksaker. Trykt i Norge-logoen viser at en trykksak er laget i Norge, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet. Norske trykkerier konkurrerer med en omfattende import av trykkeritjenester, og Trykt i Norge skal bidra til en økt motivasjon for å handle og støtte norsk og lokalt næringsliv.

Les mer om Fagtrykk og Trykt i Norge på tryktinorge.no.

 

2607-tin-vertikal-norsk

SAMFUNNSANSVAR

Fagtrykk er en en jordnær og engasjert aktør i det trønderske næringsliv. Vi samarbeider med mange ulike og spennende aktører innen idrett og kultur. Vi er engasjert og opptatt av bredden, men har samtidig spisset oss litt med samarbeid med Ranheim Fotball, Rockheim Hall of Fame og EURO 2020. Men den virkelig grasrota innen idrett og kultur er viktig for oss og for Trøndelag. Det gjør at vi samarbeider med alt fra sangforeninger til volleyball-lag.