Markeds­portal

Hva er en markedsportal? Og hva kan den hjelpe meg med?

Fagtrykk sin markedsportal er en web-to-print løsning tilpasset din bedrift. Den hjelper deg å holde styr på grafisk profil, produkter og ikke minst kvaliteten på ditt markedsmateriell. Særdeles godt egnet for bedrifter som har flere bestillere og avdelinger med ulike behov. Her har Fagtrykk virkelig et verktøy som hjelper deg å spare tid og penger.

Du kan redigere og bestille trykksaker og profilartikler uansett tid på døgnet. Eksempler på hva våre kunder har i sine markedsportaler er visittkort, konvolutter, menyer, profilartikler og rollup, samt digitale produkter som nedlasting av PDF og e-papir.

Høres dette aktuelt ut for deg og din bedrift? Ta kontakt med oss i kontaktskjema nederst!

 

Varehotell

Med varehotell tilknyttet markedsportalen har du full kontroll fra bestilling til utlevering. Vi plukker, pakker og sender.

Fagtrykk tilbyr sine kunder varehotell, vi tar da lager-jobben for deg. En løsning for distribusjon av markedsmateriell som de fleste av våre kunder velger når de velger Fagtrykk som samarbeidspartner. Vi har til enhver tid oversikt over kundenes materiell og sørger for at rett produkt kommer ut til rett tid. Mange av våre kunder kombinerer tjenesten markedsportal og varehotell. Da finner vi sammen med kunden de produkter som er egnet for produksjon og lagerhold. Produkter som har kortere levetid produseres etter behov, og alt koordineres og distribueres etter kundens ønske, enkelt og greit.

 

Noen av våre markedsportal-kunder

Skal vi ta kontakt?

Send inn skjemaet så hører du fra oss i løpet av kort tid.

Dersom du ønsker å få pris på trykking er det nyttig for oss å vite litt om omfanget: Format, antall sider, ensidig eller tosidig trykk, farge eller sort/hvit og opplag.

  • Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.