Om Fagtrykk

Fokus på gode løsninger, høy kvalitet og leveringsdyktighet er viktig for oss. En moderne maskinpark og teknisk og faglig kompetanse, i et sterkt nettverk, skaper gode forutsetninger for deg som kunde, og for oss som jobber her.

 

Vi har avdelinger i Trondheim, Steinkjer, Namsos.  Blandt våre spesialiteter er foliepreg og reliefftrykk. Dette er kvaliteter og effekter som vi som de eneste i Trøndelag produserer. For deg som ikke er fagmann og har direkte kjennskap til dette anbefaler vi å se på referanser, der vil man kunne få et lite innblikk i dette. Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

 

SAMFUNNSANSVAR

Fagtrykk er en en jordnær og engasjert aktør i det trønderske næringsliv. Vi samarbeider med mange ulike og spennende aktører innen idrett og kultur. Vi er engasjert og opptatt av bredden, men har samtidig spisset oss litt med samarbeid med Ranheim Fotball, Rockheim Hall of Fame og EURO 2020. Men den virkelig grasrota innen idrett og kultur er viktig for oss og for Trøndelag. Det gjør at vi samarbeider med alt fra sangforeninger til volleyball-lag.

 

LÆRLINGER

Vi i Fagtrykk ønsker å bidra til at bransjen vår får påfyll av flere dyktige mennesker. Ved å ansette lærlinger bidrar vi til nettopp dette, gjennom å videreføre kunnskap og kompetanse, samtidig som vi får tilgang til ny kompetanse og nye måter å løse faglige utfordringer på. Flere av våre tidligere lærlinger er nå ansatt hos oss eller hos andre aktører i bransjen.

 

Malin Skagen Rotnes startet som mediegrafikerlærling hos oss 1. september 2018. Hun har fullført linja Media og kommunikasjon ved Charlottenlund videregående skole. Drømmen er å jobbe mer med design.

«Å gå direkte inn i et nytt arbeidsmiljø er både spennende og litt skummelt. Hver dag er lærerik, med utfordringer og mestring om en annen. Det er interessant å sette seg inn i nye oppgaver, og få se produktenes reise fra visjon til ferdig produkt. Nå går jeg en bestemt retning, og trives med det. Jeg utforsker stadig mer, og min læringskurve går bare en vei – oppover!»

 

Sigve Storvassli startet som lærling 1.april 2018 innen faget Grafisk produksjonsarbeider.

«På skolen lærte jeg faget industriteknologi og jobbet med sveising og metall. Overgangen er stor til å arbeide med papirbaserte kvaliteter som må behandles mer forsiktig. Jeg lærer noe nytt hver dag, og trives best når det er mye å gjøre - men ikke for mye stress»