Fagtrykk søker ny designer

Er du designer med en forkjærlighet for emballasjedesign og praktisk design? Vil du være med å skape visuell magi? Da er du kanskje vår nye kollega!

Vi søker et nytt kreativt hode til vårt designteam i Trondheim. Fagtrykk er et trykkeri med egen inhouse designavdeling. Vi er totalt 40 ansatte fordelt på avdelinger i Trondheim, Steinkjer og Namsos. Vi er en produksjonsbedrift og produserer 90 % av alt vi leverer i eget hus. Sjansen er derfor stor for å kunne følge ditt design fra skissebord til ferdig produkt.

Du er kreativ, løsningsorientert og nytenkende, og et råskinn i Adobe Illustrator, InDesign og Photoshop. Som en del av designteamet må du ha god samarbeidsevne, men du er også effektiv og kan jobbe selvstendig.

Vi satser på emballasje fremover, og derfor er det en fordel med erfaring fra emballasjedesign og praktisk design. Du liker å være hands-on, og å skape funksjonelt og vakkert design.

 

Okei – nå over til det som virkelig betyr noe. Vi vil se dine ferdigheter innen emballasjedesign! Slik går du frem: 

  1. Last ned denne mockup'en
  2. Lag din egen branding
  3. Send oss ditt forslag! 

Tips! Du kan enkelt sende oss filer her.

 

Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Kristin Hellan er ansvarlig for designteamet og hun er tilgjengelig på kristin@fagtrykk.no eller 924 03 284.