Ny emballasjemaskin på plass

Ny emballasjemaskin på plass

Vi er glade for å kunne presentere vårt nyeste tilskudd i produksjonen; KAMA ProCut 76 Foil. Dette tyske vidunderet både stanser, preger og folierer. Denne investeringen representerer et betydelig fremskritt for vår emballasjeproduksjon.

Kama’n leverer høy kvalitet, presisjon og effektivitet. Med et maksformat på 76x60 cm og en hastighet på 5500 ark i timen, er den laget for å håndtere både små og store opplag. Denne allsidige maskinen kan mates med et bredt spekter av materialer, inkludert papir fra 100 til 800 gram, samt kartong og bølgepapp opp til 1,8 mm tykkelse.

I skrivende stund er allerede første oppdrag gått gjennom. For samarbeidspartner og kunde BK Industrier la vi gullfolie på 20 000 omslag som videre skulle limfreses og bli til en brosjyre. Vi gleder oss til å se alt som denne maskinen kan levere. Noen andre eksempler er etiketter, omslag, mapper og selvfølgelig et stort spekter av esker og emballasje. Ja, egentlig alt som skal ha det lille ekstra i form av preg eller folie, eller stanses ut i en form.

Senere i år kommer også en limemaskin fra samme leverandør, og sammen vil disse maskinene virkelig sette fart på emballasjeproduksjonen vår. Vi vil kunne tilby våre kunder en komplett, lokal produksjon i eget hus. Vi har samtidig et miljøfokus og er opptatt av bærekraftige valg. Vi er et svanemerket trykkeri, og mye av papiret og kartongen vi trykker på er også svanemerket. På forespørsel kan vi også trykke på kartong som er FSC-godkjent.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du sitter på et emballasjeprosjekt, eller trenger det lille ekstra på trykksaken din. Og ta gjerne kontakt tidlig i prosessen, vi har eksperter som veileder slik at resultatet blir best mulig.