Design

Fagtrykk har folkene, kunnskapen og verktøyene. Våre designere kombinerer teknologiske ferdigheter og materialkunnskap som trengs for et godt resultat. Vi har øyet for godt design, og viktigst – at det fungerer i praksis.

Vi produserer det meste i eget hus og med flere grafiske fagfelt under samme tak gir det en smidig leveranse. Våre designere har bred erfaring med ulike kunder, bransjer og produkter. Vi vurderer hele tiden hvordan ditt budskap kommer best frem på ulike flater, trykt eller digitalt. Vi er med deg hele veien fra idé til ferdig produkt. Sammen finner vi de beste løsningene, og vi bidrar mer enn gjerne med vår erfaring og kompetanse hvis du står fast på veien.

Et tett samarbeid mellom designer og kunde gir de beste resultatene. Det gir en effektiv og god arbeidsprosess, og vises på resultatet. Vi i Fagtrykk er opptatt av at ditt uttrykk kommer frem, for det handler om din identitet som bedrift eller organisasjon. Logo, farger, fonter og andre grafiske elementer skal spille sammen og skape nettopp ditt uttrykk. Dette kan vi, og dette hjelper vi deg gjerne med.