SpaPool

TJENESTER: Design, Skilt og dekor, Trykk

SpaPool

På oppdrag fra SpaPool har vi designet ny logo og dekor til deres nye butikk på Lade.

SpaPool er en lokal leverandør av spabad og hagemøbler, og en helt ny utfordrer i Midt-Norge. Når de skulle åpne ny butikk og showroom i april tok de kontakt med oss for bistand til å utvikle en logo og profil, samt utsmykning av den nye butikken. Vi har dyktige designere som gledelig tok på seg oppdraget. 

Vi opplevde Fagtrykk som serviceinnstilte og faglig sterke i sitt møte med oss. Utrolig fleksible når vi jobbet med korte deadlines.

Per Hangerhagen, SpaPool 

SpaPool hadde en skisse som vi tok utgangspunkt i, og logoen vi endte på var ikke så ulik skissen, men renere i formen og med farger som passet bedre. Vi designet både en stående og liggende versjon av logoen. Vi designet også en enkel profilmanual for profilering digitalt og på trykk. Ved design av ny logo er det viktig at den fungerer på alle flater og er skalerbar. Den må fungere godt på både små og store format.

Da designet var spikret hadde vi flere befaringer i SpaPool sine nye lokaler på Lade i Trondheim. Selger og prosjektleder fra oss tok nøyaktige mål sammen med kunden, og så på ulike måter å løse utsmykningen på. Her fikk vi virkelig testet den nye logoen og profilen i praksis.

SpaPool ønsket både utendørs skilting og innendørs dekor. Sammen testet vi ulike motiver og bilder for å få den rette stemningen i butikken. Det ble flere skisserunder før vi landet på et uttrykk kunden var fornøyd med. I denne fasen er det viktig å ta seg god tid til å sjekke at elementene fungerer i så stor skala og at det er teknisk god nok kvalitet på bilder. Det var store flater som skulle dekkes av folie, tapet og skilt, og kvalitet på bilder er avgjørende for sluttresultatet.

Den 7. april åpnet SpaPool med brask og bram, og det har vært en suksess helt fra start. Som grafisk totalleverandør er det spesielt moro med slike prosjekt, hvor vi får brukt vår tverrfaglige kompetanse. Vi har vært med hele veien fra idèfase, rådgivning, design, produksjon, og til slutt montering og ferdigstilling.

Vi gratulerer med ny flott butikk og showroom!