Markedsportal

Fagtrykk sin markedsportal er en web-to-print løsning tilpasset din bedrift. Her kan du samle alt av ditt markedsmateriell på én plass. Dette gir god oversikt og kontroll over eget innkjøp, produkter og kvalitet. Markedsportalen hjelper deg å sikre at din grafisk profil blir fulgt, på tvers av avdelinger og lokasjoner.

I markedsportalen kan du redigere og tilpasse innholdet, hvis ønskelig. Man bestemmer på forhånd hva skal innhold som skal være fast og hva som skal være redigerbart. Alt fra visittkort til menyer kan redigeres av bestiller.

Markedsportalen er spesielt egnet for bedrifter som har flere bestillere og avdelinger med ulike behov. Den er et unikt verktøy som gjør at du sparer tid og penger. Den er tilgjengelig hele døgnet slik at du kan bestille dine trykksaker eller profilartikler når du har behov for det.

Eksempler på hva våre kunder har i sine markedsportaler er trykksaker, kontorrekvisita, messe- og displaymateriell, emballasje, bekledning og giveaways. Det er også støtte for digitale produkter som nedlasting av PDF og e-papir.

Rediger og tilpass innhold

Ditt markedsmateriell samlet på én plass

Forenkler og effektiviserer innkjøp

Sikrer din grafiske profil