Egon

TJENESTER: Design, Trykk

Egon

Den første Egon-restauranten ble åpnet på Nordstrand i 1984. Familierestauranten og konseptet ble raskt en hit og i dag finnes det totalt 42 restauranter i Norge og 3 i Sverige. Rustikke lokaler og spennende innredning kjennetegner miljøet, og det folkelige har fulgt restaurantene hele veien.  

Vi har levert trykksaker til Egon siden 2000, men kontaktpersonen for Egon hos oss har jobbet med dem helt siden 1987. Vi har et tett og godt samarbeid, og sammen har vi utviklet oss mye de siste 20 årene.  

Egon har vært tidlig ute med mye. De var blant annet en av de første i landet som tok i bruk Markedsportal, hvor de ulike restaurantene når som helst kan bestille sine trykksaker på nett. Dette gjør logistikken og håndtering av bestillingene enklere og mer effektiv. Egon har også mediabank hos oss, samt fysisk varehotell. Her ligger alt ferdig trykt for rask distribusjon. 

I disse dager er Egon aktuell med ny og oppdatert meny. Alle restaurantene i Norge får oppdatert mat- og drikkemeny 1. juni, mens Sverige følger etter 1. september. Vi har som vanlig produsert og distribuert alle menyer, plakater, flyere og manualer. Vi gratulerer Egon med ny, flott meny og gleder oss til fortsettelsen!