Bocuse d'Or Trondheim 2024

Bocuse d'Or Trondheim 2024


Bocuse d’Or Europe gikk av stabelen i Trondheim 19. – 20. mars. Her konkurrerte Europas beste kokker for å vinne den gjeve tittelen, og mulighet for å konkurrere i verdensfinalen i Lyon i 2025. Trondheim var vertsby og selve konkurransen ble arrangert i Trondheim Spektrum. På hjemmebane sikret det norske teamet seg bronse, med Håvard Werkland i spissen. Vi gratulerer så mye.

Vi i Fagtrykk har hatt et tett samarbeid med arrangørene av konkurransen. Vi har derfor vært så heldige å få levere blant annet: 

  • Trykksaker
  • Bannere og skilting
  • Nøkkelbånd og adgangsbånd
  • Refleksvester og klær
  • Oversiktskart
  • Flagg

Det har vært veldig moro å få oppleve denne konkurransen på nært hold. Både stemningen i Spektrum, og ellers i Trondheim, har vært til å ta og føle på. Vi takker for tilliten til arrangørene og gratulerer så mye med et vellykket arrangement.

I tillegg leverte vi også messevegger og materiell til utstillere på Expo-messen, som foregikk samtidig som konkurransen. 

-

Det er mye som skal planlegges til et arrangement, stort eller lite. Vi kan hjelpe til med å knytte alle elementer i sammen slik at alt trykt materiell står i stil med arrangementets profil. Vi leverer bannere, skilting, vindus- og gulvfolie, trykksaker, messestands, displayløsninger, akkreditering, bekledning og profilartikler. Rett og slett alt du trenger til ditt arrangement.

Vi har fire avdelinger i Trøndelag, men leverer til hele Norge. Ta kontakt med oss her.

🠓