Britannia

Britannia


TJENESTER:
Emballasje Markedsportal Trykk
April 2019 sto Britannia ferdig etter 3 år med renovering. Trondheims gamle stolthet og storstue var gjenreist i ny og moderne drakt. Det innebar også en renovering og oppgradering av alt trykksaker og markedsmateriell for hotellet. Her ble Fagtrykk valgt som samarbeidspartner og leverandør, noe vi er svært stolt av.

Vi leverer alt av trykksaker, blant annet visittkort, menyer, bordkort og infomateriell på rommene. Vi leverer også eksklusive konvolutter med foliepreget logo. Permer til menyer er også spesialbestilt hos oss med logo i gull. Til et hotell som Britannia er bare det best godt nok, noe som også gjenspeiles i kvaliteten på trykksakene.

Britannia har også Markedsportal hos Fagtrykk hvor de ansatte kan bestille materiell på nett. Her ligger alle produktene tilgjengelig for bestilling når som helst hele døgnet. Markedsportalen sikrer at den grafiske profilen til Britannia beholdes, uansett hvem som bestiller. Menyer med redigerbare tekster og priser er et eksempel på et produkt som ligger i Markedsportalen. Britannia har opparbeidet seg et stort lager hos oss, så varer som ikke produseres på bestilling plukkes raskt fra hylla og sendes til hotellet.  

Her kan du se et lite utvalg av hva vi leverer til Britannia: 

🠓