NM friidrett innendørs 2024

NM friidrett innendørs 2024


TJENESTER:
Design Profil Skilt og dekor Trykk

Helgen 17. og 18. februar 2024 arrangerte Steinkjer friidrettsklubb og Overhalla Idrettslag NM friidrett innendørs 2024 i Steinkjerhallen. De to arrangørklubbene valgte Fagtrykk som totalleverandør av visuell- og grafisk produksjon både til informasjon og til markedsføring av det store stevnet som samlet Norges beste friidrettsutøver og Norges største medieaktører.

Her kommer en oversikt over det vi leverte: 

Logo: Laget etter tankeskisse fra kunde. Her var det viktig å få fram løpebanene, og fargevalg ble hentet fra Steinkjers kommunevåpen med litt inspirasjon fra VM på ski i Oslo i 1981. Logo representerer både dynamikk og vitalitet og egner seg godt som visuell fane.

Hjemmeside: Vi laget en hjemmeside med innlogging og administrasjon for kunde, slik at de enkelt kunne legge inn informasjon selv – både før, under og etter at stevnet var ferdig. 

Startnummer: Med logo, sponsor og tilhørende sikkerhetsnåler.

Deltakerkort: For feste med sponsorbånd rundt hals.

Billettarmbånd: To forskjellige farger for lørdag og søndag.

Banner: Et hovedbanner som hang utenfor inngang til Steinkjerhallen, samt 80 meter med sponsorbannere som hang rundt løpebanene.

Sponsorvegg: Laget ved hjelp av 100 prosent resirkulerbart Ree-board som sto bak seierspall. Denne ble plassert sammen med seierspall på indre bane, og fikk mye oppmerksomhet. Den var også konstruert slik at den kunne legges ned ved behov for fritt innsyn mot sprintbanene på indre bane.

Seierspall: Laget ved hjelp av 100 prosent resirkulerbart Ree-board. Seierspallen er vårt eget, unike design og viste seg å passe meget godt til formålet. Det ble lagt en antisklisåle på hvert av tårnene på seierspallen – og den tålte både stafettlag og hopping med bravur. Seierspallen fikk mye positiv omtale!

Trykk på funksjonærjakker: Vi trykket 5 logo med hovedsponsorene på 200 funksjonærjakker. Vi valgte å trykke alle med ensfarget hvit for å unngå urolig fargeshow. Jakkene ble både stilig og meget godt tatt imot av de frivillige som hjalp til under hele stevnet.

Avisannonser: Vi laget avisannonser som ble brukt som helsider i lokalavisene før stevnet og vi laget flere digitale småannonser som ble brukt på avisenes digitale flater.

🠓