Ranheim IL

TJENESTER: Design, Skilt og dekor, Trykk

Ranheim IL

Vårt samarbeid med Ranheim IL strekker seg 40 år tilbake i tid. Vi har vært støttespillere til Ranheim IL fra tidlig på 80-tallet. Den gangen produserte vi et magasin som het “RIL-nytt” med fire utgivelser i året. Siden den gang har vi levert alt av trykksaker til blant annet RIL-cupen, kampprogram og plakater.

Vi har vært med på totalt tre bokproduksjoner for klubben; “Ranheim Ranheim” i 1993, Jubileumsbok i 2001 og “Superblå” i 2020. Spesielt den første og siste boka tar for seg alle kampene til A-laget for damer og herrer. 

Vår logo var å finne på draktene og shortsene til A-laget gjennom tiden i 1. og 2. divisjon. Når Ranheim rykket opp i Eliteserien i 2018 gjorde vi comeback og logoen vår var igjen å se på draktene. 

Opprykket satte for alvor fart på samarbeidet vårt. Året før hadde vi nemlig investert tungt i storformatproduksjon, noe som klaffet godt med opprykket. Stadion skulle i denne forbindelse oppgraderes, og vi fikk være med å produsere skilt og banner for alle samarbeidspartnere som skulle være representert på EXTRA Arena.  

Dette har vi fortsatt med og vi produserer alt fra store skilt i mastene til mindre banner på tribunen. Vi produserer også Ranheimsmagasinet som kommer ut 2 ganger i året, samt sesongkort, flagg og utsmykning innendørs på stadion.  

Sammen med Ranheim har vi fått en veldig god dialog med alle partnere av klubben, og vi er stolte av den tilliten klubben viser oss.