Rosenborg bakeri

Rosenborg bakeri


TJENESTER:
Design Emballasje Skilt og dekor Trykk

Fagtrykk og Rosenborg bakeri har jobbet sammen i mange år. Med god kommunikasjon og samarbeid finner vi lekre og praktiske løsninger på bakeriets behov for helhetlig visuell design, markedsmateriell og emballasje.

Kristi har travle dager, og det er stadig behov for rask levering av eksisterende og nye produkter. Vi er begge produksjonsbedrifter som vet hvor viktig det er med riktig og kjapp levering. Da er det en fordel med mange flinke fagfolk – og produksjon i eget hus.

Her viser vi noe av det vi har utviklet sammen med Rosenborg Bakeri i år. Fra design, produktutvikling og produksjon av emballasje.

«Samarbeidet med Fagtrykk har vært utelukkende positivt gjennom flere år. Sammen har vi kommet frem med gode ideer og flott design som er skreddersydd for vår bedrift. Fagtrykk har den beste servicen fra en ide dukker opp til den blir levert oss på bedriften, alltid raskt og effektivt og hyggelig.

Vi er stolte av våre nydelige esker og alt av etiketter og slik som vår profil er blitt i vårt gode samarbeide. Vi gleder oss til fortsettelsen med Fagtrykk og skape nye gode ideer sammen inn i fremtiden. På vegne av alle Rosenborgere: tusen takk til alle dere som er Fagtrykk.»

Meget vennlig hilsen fra Kristi, daglig leder Rosenborg bakeri

🠓