Samarbeid med Retura og RBK om et grønnere Lerkendal

TJENESTER: Skilt og dekor

Samarbeid med Retura og RBK om et grønnere Lerkendal

Vi i Fagtrykk har samarbeidet med Retura TRV i en årrekke, og levert mye merking i form av folie, etiketter og skilt. Fokuset er alltid på varige og miljøvennlige produkter, som til syvende og sist skal gjøre det enklere å sortere avfallet sitt rett. Som en produksjonsbedrift er dette viktig for oss, også i eget hus. Derfor er det også Retura som kommer og henter vårt avfall.

Vi har også i de siste årene vært sponsor til Rosenborg Ballklub, og når spørsmålet kom fra klubben om vi kunne tenke oss å være med på å gjøre Lerkendal grønnere var vi ikke i tvil. Sammen med Retura har vi levert et nytt og forbedret system for resirkulering på stadion. Fra å bare ha restavfall er det nå i tillegg avfallsbeholdere for både papir, matavfall og plastemballasje rundt omkring på hele området. Disse er godt merket, både på selve beholderne og tydeligere plakater over. Plakatene er laget i resirkulert plast, Akylite. Dette tåler vær og vind, og kan kastes i plastavfall og resirkuleres ved endt bruk.

«Tusenvis av supportere ferdes i og rundt Lerkendal når vi spiller våre hjemmekamper. Da er det å gjøre god avfallshåndtering tilgjengelig og godt synlig særdeles viktig for klubben. Det vi nå har fått til sammen med Retura TRV og Fagtrykk er vi veldig fornøyd med! Takk til begge parter som har vist engasjement og en solid dose velvilje for å få på plass dagens løsning. Uten slike partnere ville ikke dette vært mulig!» sier salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Dette har vært et løft for Lerkendal når det kommer til hvordan de håndterer avfall, og det har blitt mye enklere for tilskuerne å kaste rett. Og ikke nok med det, samarbeidet lever videre og nye produkter er under utvikling.

Om du jobber med resirkulering eller noe helt annet, har du kanskje behov for materiell som gjør deg synlig og kommuniserer noe? Snakk med oss om skilting og merking. Vi har lang erfaring og vet hvilke materialer som er egnet hvor og ikke minst hva du skal gjøre med dem når de skal skiftes ut.